PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » SCANDAL ÎN TRAFIC CU POLIȚIA – VIDEO!

SCANDAL ÎN TRAFIC CU POLIȚIA – VIDEO!

de Andrei Oprescu
36 vizualizări

A fost scandal monstru în trafic, în localitatea teleormăneana Vitănești!

Un echipaj de la Biroul Rutier Alexandria a oprit în trafic un autoturism Citroen care depășise cu mult viteza legală în localitate. La volan se afla o femeia care nu a intenționat să pornească o altercație cu agenții, însă nu la fel de civilizați au fost cei doi bărbați care se aflau cu ea în mașină. Vizibil nervoși, mirosind zdravăn a alcool și puși pe ceartă, pasagerii au început circul. I-au cerut șoferiței să nu prezinte actele autoturismului și au început să țipe pe stradă, pe motiv că ei nu sunt de acord cu nici o sancțiune. Mai mult, cei doi indivizi ar fi aruncat cu pietre spre polițiști și i-au luat la înjurături, pe fondul consumului de alcool care le dădea aripi. Unul dintre cei doi a fost încătușat, celălalt filma și țipa.

Ulterior, după ce polițiștii i-au cerut să se liniștească și acesta a refuzat, a fost încătușat și cel care se filma. Ambii indivizi au ajuns la sediul Poliției Alexandria, unde au fost sancționați cu 3500 lei.

Sursa video: total impact

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe