PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA LICEU – VIDEO

SCANDAL LA LICEU – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Mai multi elevi de la Grupul Scolar Auto din municipiul Curtea de Arges si au batut trei colegi in unitatea de invatamant,victimele confirmand ca agresorii au avut o teava si picioare de lemn ale unor scaune rupte.Primele date arata ca scandalul a izbucnit în urma unui schimb de replici pe o reţea de socializare,iar  conducerea unităţii de învăţământ spune ca in bataie au fost implicaţi elevi de clasa a XI-a,unii de de la liceu,ceilalţi de la profesională si ca va face o analiză a incidentului,în funcţie de concluzii urmand a fi luate măsurile disciplinare care se impun.Politia a inceput si ea o ancheta in acest caz,sub aspectul comiterii infractiunii de loviri si alte violente.
Încăierarea a fost oprită de cadrele didactice,iar trei elevi au ajuns la spital,unul cu traumatism cranio cerebral,ceilalti cu leziuni usoare si escoriaţii,starea pacientilor fiind stabila,in afara oricarui pericol.
Primele date ale anchetei arata ca scandalul a inceput in urma schimbului de replici dure pe reţelele de socializare,iar astăzi ,potrivit victimelor 20 de elevi de la profesionala au patruns in sala de curs unde i au batut pe trei colegi din clasa a 11,cursuri de zi în timpul unei pauze pentru a tranşa conflictul.
O parte dintre elevii implicaţi în conflict au fost conduşi la sediul poliţiei municipale din Curtea de Argeş, pentru a fi identificaţi şi sancţionaţi,iar victimele s au prezentat si ele la audieri,dupa ce au parasit spitalul,in conditiile in care ranile suferite nu necesita internarea.
Parintii victimelor dau vina pe conducerea liceului si o acuza ca nu asigura conditii de siguranta elevilor aflati la cursuri si in incinta unitatii de invatamant,iar unii dintre ei sustin ca nu si vor mai lasa copii la scoala pina cand orele nu se vor desfasura in conditii normale.
Conducerea scolii va face o analiză a incidentului,în funcţie de concluziile la care vor ajunge urmând să ia măsurile disciplinare care se impun,iar noul prefect al judetului Arges si conducerea Inspectoratului Scolar spun ca asteapta masuri drastice.
In acest moment,audierile celor implicati in conflict continua la politia Curtea de Arges,iar cursurile la Grupul Scolar Auto au fost reluate dupa incident.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe