PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL LA PNL PRAHOVA – VIDEO

SCANDAL LA PNL PRAHOVA – VIDEO

de admin
57 vizualizări

Scandal mare seara trecuta la delegatia permanenta a PNL Prahova. Presedintele filialei, Mircea Roşca, a propus iar cu ajutorul majoritatii a dizolvat Biroul Muncipal Ploiesti condus de deputatul Nicolae Alexandri. Mazilirea parlamentarului din orice functie de conducere in cadrul filialei Prahova a PNL vine la doar cateva zile dupa ce acesta a semnat adeziunea de sustinere a miscarii Tariceanu. Liderul liberalilor prahoveni a anuntat ca alti doi parlamentari isi vor pierde functiile in urma unei viitoare decizii a Biroului National.
Sedinta Delegatiei permanente de la Prahova nu a fost scutita de scandal, organizatia judeteana fiind divizata in doua tabere. Pe de o parte, a fost vorba de parlamentarii care s-au inscris in miscarea lui Calin Popescu Tariceanu, lansata saptamana trecuta, iar pe de alta parte de tabara sustinatoare a presedintelui PNL Prahova, Mircea Roşca, care este de acord cu fuziunea PNL-PDL. Dupa discutii aprinse, cu usile inchise pentru ziaristi, a aparut si prima demisie din functia de vicepresedinte al Biroul judetean al PNL Prahova.
Lucrurile s-au precipitat si a urmat propunerea liderului liberalilor de dizolvare a Biroului Municipal, consecinta care l-a lasat fara nicio functie de conducere in partid pe deputatul Nicolae Alexandri, cel care era presedintele filialei Ploiesti. Propunerea a starnit nemultumiri mari in tabara parlamentarilor ce sprijina demersul lui Tariceanu. Acestia se simt vizati si acuza conducerea PNL Prahova de o politica cu “pumnul in gura”,mai ales ca Mircea Roşca anunta saptamana trecuta ca deputatii si senatorii de Prahova ”rataciti” in miscarea lui Tariceanu risca pierderea tututor functiilor in partid.
Delegatia Permanenta de la Prahova a aprobat si o rezolutie catre Biroul Politic National pentru congresul liberalilor prin care mandateaza conducerea centrala sa voteze polul de dreapta pentru castigarea alegerilor prezidentiale cu un candidat liberal, pastrand doctrina, identitatea si sigla partidului. La viitorul congres, delegatia de la Prahova va fi compusa din 33 de membri.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe