PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » SCANDAL MONSTRU ÎN PRIMĂRIE

SCANDAL MONSTRU ÎN PRIMĂRIE

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Scandalurile se țin lanț într-o localitatea din Prahova, acolo unde angajații primăriei îl acuză pe edilul șef că a montat reportofoane în mai multe birouri. Este al doilea scandal în care primarul este implicat. Cu doar o lună în urmă o angjată a leșinat după o ceartă cu primarul și a avut nevoie de îngrijirile medicilor.

În urma unei sesizări făcute de o angajată a primarie, oamenii legii au procedat la verificarea birourilor. În urma verificărilor, polițiștii au găsit mai multe microfoane și reportofoane ascunse în sertare și chiar într-o cutie cu otravă pentru șobolani. Mai multe persoane din Primărie îl arată cu degetul pe primar și spun că el este cel care a montat aparatura. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cine a montat aparatura. Acesta este al doile caz în care este implicat edilul șef din Dumbrava. În luna august, aceeași angajată care a făcut sesizarea, a leșinat în urma unei discuții pe care a avut-o cu primarul. Aceasta declara la acel moment că edilul șef a transferat-o pe un post prin care a primit atribuții de femeie de serviciu.

sursa foto: ph-online.ro

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe