PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDAL PE BILETE LA MECIUL CHINDIA-VOLUNTARI

SCANDAL PE BILETE LA MECIUL CHINDIA-VOLUNTARI

de Andrei Oprescu
616 vizualizări

Revolta în rândul suporterilor FC Chindia Târgoviște! Sute de oameni care au venit să ia bilet la meci după ora 8 și jumătate au aflat că s-au epuizat. Fani înrăiți, aceștia au cerut explicații clubului având în vedere că 5000 de bilete au fost puse la bătaie. Explicația dată de oficiali este că deși ora anunțată pentru deschiderea casei de bilete a fost 8, oamenii au venit și de la 5:30 și s-au așezat la coadă. Astfel că biletele s-au terminat rapid.
Barajul pentru Liga I a fost cel mai așteptat moment de către fanii FC CHINDIA Târgoviște. Pentru a fi aproape de echipă mii de fani au venit la stadion pentru a obține un bilet. Unii s-au trezit cu noaptea-n cap și s-au așezat la coadă încă de la ora 5:30. Astfel că deși anunțul oficial făcut de club a fost că distruibuirea biletelor se va face de la ora 8 dimineața, din cauza cozii mari s-a început distribuirea mult mai devreme. Cei care au ajuns la ora anunțată oficial nu au mai găsit niciun bilet. Oamenii spun că sunt suporteri înrăiți și au mers peste tot în deplasări cu echipa, iar acum au rămas pe dinafară.
Pentru meciul de la Târgoviște, au fost disponibile 5.000 de bilete, distribuite gratuit de către clubul târgoviștean. O persoană a putut ridica maximum 4 bilete. Oamenii spun însă că s-au eliberat și opt bilete pentru un singur suporter.
Numărul nu poate fi suplimentat din cauza faptului ca aproximativ 50% din tribune sunt închise. Accesul se face începând cu ora 15:30 pe cele trei porți de la stadion. Pentru a nu exista incidente suporterii trebuie să respecte regulamentul.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe