PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ACUZAȚII GRAVE ÎNTR-UN CENTRU PENTRU COPII CU DIZABILITĂȚI

ACUZAȚII GRAVE ÎNTR-UN CENTRU PENTRU COPII CU DIZABILITĂȚI

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

 

Două angajate ale unui centru pentru copii cu dizabilități din Ploiești sunt suspectate ca ar fi agresat copiii. Acuzațiile vin din partea soțului uneia dintre ele care deține discuțiile dintre îngrijitoarele acuzate. Nevasta acestuia spune că este în divorț și bărbatul ei vrea custodia micuțului denigrând-o. Conducerea DGASPC a început cercetările în acest caz.

Agresiunile de care vorbește bărbatul ar fi avut loc în urmă cu un an și jumătate la Centrul de Îngrijire Copii cu Dizabilități “ Sf. Andrei”, din Ploiești.

Una dintre femeile vizate spune că soțul ei de care urmează să divorțeze vrea custodia copilului și de aceea se răzbună, inventând situații cutremurătoare care nu există.

Bărbatul care își acuză soția a depus petiții la Direcția Generală de Asistență și Protecția a Copilului Prahova, iar ancheta a început.

Dacă acuzațiile soțului angajatei sunt adevărate, cele vizate vor rămâne șomere, iar instituția va sesiza poliția și Parchetul Prahova. Deocamdată, femeile vizate de cercetări, vin în continuare la serviciu.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe