PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCANDALUL APEI L-A ÎNFURIAT PE PREFECT – VIDEO

SCANDALUL APEI L-A ÎNFURIAT PE PREFECT – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Furios dupa scandalul apei infestate de la Aninoasa, prefectul Victor Sanda i-a desfiintat pe sefii institutiilor publice din Dambovita. „Ati stat pe langa usi pana v-ati vazut in functii, iar acum aveti independenta”!, a spus Sanda. Acesta s-a aratat revoltat ca sefii deconcentratelor nu raporteaza problemele din domeniile pe care le conduc si care pot avea urmari grave. Asa s-a intamplat si la Aninoasa, unde o comuna intreaga a baut apa cu dejectii, iar totul a fost tinut ascuns mai multe zile. Prefectul a mai gasit un vinovat in tot acest scandal: Spitalul Judetean Targoviste, care desi s-a trezit cu un numar mare de persoane imbolnavite din Aninoasa, nu au anuntat nici DSP-ul, nici Prefectura.

Nu ma intereseaza din ce partid faceti parte, sunteti functionati ai statului, platiti din banii publici si trebuie sa raportati orice incident. Asa i-a mustrat prefectul judetului Dambovita, Victor Sanda, pe sefii deconcentratelor din Dambovita. Furia prefectului vine dupa scandalul apei de la Aninoasa, unde timp de mai multe zile, oamenii au fost lasati sa bea apa cu dejectii.

Victor Sanda nu s-a ferit si sa numeasca vinovatii pentru scandalul de la Aninoasa. Pe langa Compania de Apa, prefectul considera ca vina pentru situatia grava in care s-a ajuns o poarta si reprezentantii Spitalului Judetean Targoviste, care desi s-au trezit cu numeroase persoane bolnave de la Aninoasa, dupa ce au baut apa infestata, nu au anuntat DSP.

Cert este ca unii sefii de deconcetrate au dovedit interesul lor pentru sedinta de la Prefectura, absentand.

Prefectul Victor Sanda le-a dat si un ultimatum sefilor de deconcentrate. Le-a promis ca nu va mai permite ca incidentul grav de la Aninoasa, sa se repete, mai bine ii schimba pe toti din functii.

 

ECHIPA: Mădălina Zăbavă/Radu Constantinescu

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe