PRIMA PAGINĂ » SPORT » CUPA MERGE LA ARAD – VIDEO

CUPA MERGE LA ARAD – VIDEO

de admin
15 vizualizări

ICIM a câștigat al doilea trofeu în zece luni pe terenul Târgoviștei. Galben-albastrele din Arad au luat Cupa, după o finală tare cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A fost 67-61 pentru ICIM, dar trupa lui Jose Araujo nu a avut în nici un caz o misiune ușoară. Sepsi a condus o bună bucată din prima repriză, iar în final a fost la un pas mic de o revenire spectaculoasă. Cupa merge la Arad, pentru a doua oară în istoria clubului.

Monika Boriga a făcut spectacol pe parchetul Polivalentei, în timpul finalei, dar mai ales după. Cea mai titrată baschetbalistă a ultimului deceniu în România s-a bucurat într-un mod cu totul special pentru primul trofeu din 2014. ICIM a câștigat Cupa României la doar câteva zile după ce a ratat Liga Europei Centrale.

Chiar dacă au pierdut finala, oamenii de la Sfântu Gheorghe s-au declarat mulțumiți de parcursul echipei în Final Four.

Sunt mândru de jucătoarele noastre. Cred că în repriza a doua fetele au dat tot ce au mai bun. Totuși, pentru a bate o echipă precum Aradul, e nevoie de mai mult. Trebuie ca toată lumea să înscrie. Vom încerca să remediem aceste lucruri până la finalul sezonului. Pentru noi, consider că experiența de la Final Four a fost un real succes.

 

Reporter: Ionut Marin

Imagine: Raducu Radoi

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe