PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘCOALA ALTFEL, ÎN LUMINA REFLECTOARELO – VIDEO

ȘCOALA ALTFEL, ÎN LUMINA REFLECTOARELO – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Ce iti doresti sa te faci cand vei fi mare? La aceasta intrebare, copiii au raspuns cu usurinta dupa ce au petrecut o zi pe platourile de filmare ale MDI TV, in lumina reflectoarelor. Zeci de elevi damboviteni au ignorat astazi gradele scazute din termometre si precipitatiile abundente, dornici sa cunoasca celebritatea.
Elevi mici si mari si chiar prescolari nu s-au dat batuti in fata conditiilor meteo nefavorabile si au tinut cu orice pret ca in saptamana altfel sa viziteze cat mai mult. Asa se face ca, in ciuda ploilor torentiale,copii de la scolile „Mihai Viteazul” si “Coresi” din Targoviste si adolescentii de la scoala “Teiul Doamnei” din Teis au venit sa descopere televiziunea MDI
Acestia au demonstrat ca se pricep inca de pe acum la televiziune. Cei mici chiar au facut show in platou.
Lumea fascinanta a televiziunii a fost pe placul scolarilor, care au vizitat platourile in care sunt realizate emisiunile “Fetele Puterii”, “Arome-n Bucatarie”, “Izvor de Cantec” si “Arena Mdi”, dar au vrut sa vada si ce e dincolo de camerele de luat vederi. Elevii au urmarit, din regia de emisie, munca intregii echipe tehnice si au pus intrebari despre aparatura.
Periplul lor a continuat in MDI FM, locul de unde cea mai buna muzica pleaca spre casele si masinile ascultatotilor.
Elevii au avut ocazia sa-i cunoasca personal pe realizatorii de la postul nostru de televiziune. La finalul vizitei, multi dintre ei au marturisit ca sunt tentati sa isi faca o cariera in televiziune.

Ilona Rotaru/Mihai Eremia
Radu Constantinescu/Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe