PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „VREAU SĂ FIU MILITAR!” – VIDEO

„VREAU SĂ FIU MILITAR!” – VIDEO

de admin
23 vizualizări

Cea mai veche unitate militara din Targoviste a fost luata astazi cu asalt… de copii! Elevii de la doua unitati de invatamant au venit sa ii cunoasca pe militari, dar mai ales sa viziteze expozitia de tehnica militara. Armele au avut mare succes in randul elevilor, multi dintre ei pasionati de jocurile pe calculator. Tinerii au fost cuceriti de tehnica militara, motiv pentru care s-au hotarat sa urmeze o cariera in armata. Soldatii de ocazie au fost rasplatiti la final cu gogosi si suc.
Robert se numara printre elevii cei mai pasionati de armata. Este hotarat sa ii calce pe urme bunicului, care si-a dedicat viata carierei militare. Viseaza sa ajunga general, pentru a-si apara tara.
La unitatea militara dinTargoviste, elevii s-au inghesuit sa isi testeze abilitatile de pistolar.
Expozitia de tehnica militara i-a cucerit pe elevi. Au putut vedea pentru prima oara aruncatoare de grenada si mitraliere, de la cele mai vechi pana la cele care se folosesc in prezent in teatrele de operatiuni. Au fost expuse arme speciale, cum este acest pistol fabricat in Iugoslavia, (clip 00039.MTS) care a fost primit chiar de Nicolae Ceausescu.
A fost o adevarata sesiune foto la expozitia militara. Copiii si tinerii nu au ratat ocazia de a se fotografia cu o arma in mana.
Prezentarea a avut succes, la fel si expozitia de tehnica militara. Multi elevi s-au decis ca vor sa urmeze o cariera in armata.
Vizita copiilor la cea mai veche unitate militara din Targoviste a fost posibila in cadrul Saptamanii Altfel. Au avut paret si de o supriza dulce: militarii le-au oferit gogosi, pregatite chiar de personalul unitatii.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe