PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “ȘCOALA ALTFEL” LA MDI – VIDEO

“ȘCOALA ALTFEL” LA MDI – VIDEO

de admin
44 vizualizări

Parca niciodata nu le-a placut elevilor scoala atat de mult ca azi. Nu de alta, dar pana vineri niciun elev nu mai trece pe la ore. A inceput „scoala altfel”, adica o saptamana intreaga in care vor merge la muzee, se vor juca de-a politistii si de-a pompierii si chiar de-a prezentatorii. Astazi peste 100 de copii au trecut pragul MDITV dornici sa afle tainele televiziunii.
Orice activitate care nu implica… manuale si note este pe placul elevilor. La Târgoviste, luni, pret de cateva minute fiecare elev de la Scoala Matei Basarab si Colegiul Constantin Cantacuzino a putut fi reporter, cameraman sau prezentator.
Elevii au avut ocazia sa ia si primele lectii despre televiziune de la reporterii si prezentatorii
Fascinati de viata din fata sau din spatele camerelor, unii dintre elevi se gandesc deja serios la o cariera in jurnalism.
La finalul vizitei elevii care au trecut pragul televiziunii MDI au primit diplome dar si mici cadouri.
Pana vineri, elevii nu mai dau pe la scoala. Vor avea parte numai de activitati extrascolare, dar s-ar putea alege cu absente daca se gandesc sa chiuleasca.

Reporter: Ilona Rotaru/ Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi/ Eduard Găiseanu/ Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe