PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » “SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” – VIDEO

“SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Excursiile, intrecerile sportive, vizitele la muzeu si teatru iau locul orelor de curs si catalogului! In saptamana 7-14 aprilie elevii vor avea parte de activitati extrascolare in cadrul programului Sa stii mai multe, sa fii mai bun. La scolile din Dambovita luni a debutat saptamana altfel cu spectacole de iluzionism si actiuni de ecologizare. Cei mai incantati au fost copiii de la clasa pregatitoare.
A inceput agitatia in scolile din toata tara! Luni s-a dat startul programului Sa stii mai multe sa fii mai bun si timp de o saptamana elevii vor scapa de stresul temelor si lectiile si se vor putea bucura de activitati creative atat in incinta scolilor cat si in excursii.
La Scoala Ioan Alexandru Bratescu Voinesti din Targoviste elevii au avut o zi plina. Acestia au primit mai intai vizita unui iluzionist iar apoi au avut parte de activitati in aer liber.
Nici natura nu este neglijata in aceasta saptamana. Unii dintre profesori au optat pentru activitati de ecologizare si plantare de arbori in jardiniera scolii.
Scolarii din clasele mai mari au plecat in excursii. Pe lista destinatiilor s-au aflat atat obiective turistice din Dambovita cat si din alte judete. Activitatile din saptamana Scoala Altfel sunt organizate de fiecare scoala, iar directorii unitatilor de invatamant au luat in calcul si varsta elevilor.
Cei mai incantati au fost elevii de la clasa pregatitoare si clasa I.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe