PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘCOALA ALTFEL LA MDITV

ȘCOALA ALTFEL LA MDITV

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Surpriză pentru jurnaliștii MDITV. Elevii clasei a-IV-a de la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Târgoviște ne-au vizitat curioși să afle secretele televiziunii. Pregătiți cu întrebări despre meseria de jurnaliști și curajoși, au experimentat rolul de prezentator și reporter. La final toți au fost premiați cu diplome.
Emoționați la început, dar foarte curioși și pregăți să afle cât mai multe despre ceea ce se întâmplă în spatele camerei de filmat și micului ecran, elevii clasei a-IV-a de la Școala Gimnazială Mihai Viteazul din Târgoviște au trecut pragul televiziunii MDI. După ce s-au familiarizat cu platoul de știri și au primit câteva indicații importante, cei mai curajoși au vrut să fie prezentatori pentru o zi.
Misiunea de reporter a fost foarte bine îndeplinită de trei dintre băieții curajoși. Și-au pus în dificultate colegele, dar au obținut informații prețioase.
La final, toți copiii au primit diplome.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe