PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » DUBIȚĂ ABANDONATĂ CUPRINSĂ DE FOC

DUBIȚĂ ABANDONATĂ CUPRINSĂ DE FOC

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

O dubiță s-a facut scrum în Argeș. Mașina era parcată pe un drum greu accesibil din pădure în comuna Vulturești. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă, dar flăcările au distrus în totalitate mașina. Polițiștii și pompierii fac cercetări pentru a stabili cum a ajuns mașina să fie abandonată în acel loc și circumstanțele izbucnirii incendiului.
Dubița a fost cuprinsă de flăcări uriașe și până la sosirea pompierilor a fost distrusă de foc în totalitate. Incendiul a fost observat de un reprezentant al primăriei Vulturești care locuiește la marginea satului și a văzut foc în pădure. Omul a sunat imediat la 112. La sosirea pompierilor cu autospeciala de stingere nu au găsit pe nimeni la fața locului. Din primele date se pare că focul ar fi pornit de la o defecțiune electrică a mașinii și s-a extins rapid.
Deocamdata nu se știu circumstantele în care a luat foc mașina și nici de ce era abandonată. Mașină era staționată pe un drum forestier, greu accesibil. Polițiștii fac verificări pentru a vedea în ce împrejurări a ajuns mașina acolo. Proprietarul este din Pitești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe