PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞCOALA DE TEATRU ŞI-A REDESCHIS PORŢILE – VIDEO

ŞCOALA DE TEATRU ŞI-A REDESCHIS PORŢILE – VIDEO

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Toti suntem actori pe scena vietii! Aceasta este deviza  Scolii de Teatru pentru Tineret Mircea Albulescu  din Targoviste care miercuri si-a redeschis portile pentru dambovitenii de toate varstele care vor sa se inscrie la cursurile de dezvoltare personala. Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal din Targoviste, iar invitatul de onoare a fost actorul Mircea Diaconu.

Copii, tineri si adulti dornici sa se inscrie la cursurile Scolii de Teatru Mircea Albulescu au venit la Teatrul Municipal miercuri seara pentru a participa la relansarea scolii. Cursurile de teatru oferite de actori profesionisti urmăresc dezvoltarea atenţiei, capacităţii de comunicare, a aptitudinilor fizice şi mentale, dar şi depăşirea temerilor şi timidităţii, atât pe scenă, cât şi în viaţă.

Chiar daca marele actor si profesor Mircea Albulescu nu a putut fi prezent la eveniment, colegul sau de breasla actorul Mircea Diaconu a oferit o prima lectie despre viata si teatru dar si cateva sfaturi celor prezenti.

Organizatorii le-au pus la dispozitia targovistenilor care au luat parte la relansarea scolii de teatrum formulare de inscriere pentru toate varstele. Cei mai incantati au fost cei mici, care isi doresc cariera in film sau teatru, dar si parintii, mandrii de dorintele copiilor.

Grupele de vârstă pentru care se fac înscrieri sunt: clasele I-IV,  clasele V-VIII,  liceu dar si adulţi, iar la finalul cursurilor Scolii de Teatru Mircea Albulescu fiecare categorie de cursanti va prezenta un spectacol.

Echipa: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe