PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE HRĂNESC CU PROMISIUNI – VIDEO

SE HRĂNESC CU PROMISIUNI – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Dupa ce au intrat cu forta in combinat, cerandu-si salariile compensatorii, fostii angajati de la Mechel Targoviste s-au ales doar cu promisiuni! Patronatul rus le-a cerut sa mai astepte o luna, pana cand va fi finalizat procesul deschis in instanta. Mai mult, reprezentantii Combinatului de Oteluri Speciale au promis ca, in cazul in care vor pierde procesul, vor plati salariile compensatorii. Fostii angajati asteapta insa acesti bani de un an, ia promisiunile nu le pot tine de cald.
In acest mod au protestat in acaesta saptamana fostii angajatii ai Combinatului. Disperati ca nu si-au primit salariile compensatorii nici macar dupa un an, s-au lovit si de refuzul patronatului de a sta de vorba cu ei. Cei 60 de fosti angati s-au pierdut si ultimul strop de rabdare si au intrat cu forta in combinat, reusind sa obtina o intalnire cu reprezentantii unitatii metalurgice.
Din pacate, fostii angajati s-au intors acasa tot cu mainile goale, disperati ca vor avea cele mai sarace sarbatori. Multi dintre ei au terminat somajul si nu au reusit nici sa se angajeze. Salariile compensatorii, de cateva mii de lei pentru fiecare persoana concediata, i-ar fi ajutat sa supravietuiasca macar cateva luni. Reprezentantii Combinatului de Oteluri Speciale din Targoviste le-au promis ca isi vor primi banii luna viitoare. Oamenii nu mai cred insa in promisiuni. Sarbatorile de Paste vor fi cele mai sarace penrtu ei.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu, Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe