PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE LAUDĂ CU ISPRAVA LUI PE FACEBOOK

SE LAUDĂ CU ISPRAVA LUI PE FACEBOOK

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

 

„Viteza ucide!” este mesajul pe care îl auzim frecvent de la autorităţi în filmuleţele prin intermediul cărora se face prevenţia. Ei bine, se pare că unii dintre şoferi nu sunt capabili să înţeleagă acest mesaj. Un conducător auto s-a filmat recent mergând cu peste 240 km/h pe o autostradă şi a postat filmuleţul şi pe o reţea de socializare. Clipul video a devenit viral şi a atras nenumărate comentarii, unele de încurajare, altele în care este criticat dur pentru inconştienţa sa.

Filmuleţul, făcut chiar de şofer, a fost postat pe o pagină de Facebook dedicată traficului de pe străzile din România. Şoferul goneşte pe o autostradă, aşa cum se vede în imagini, cu peste 240 km/h, fără a ţine cont de riscurile la care se expune. Imaginile i-au îngrozit pe unii dintre internauţi, care i-au atras atenţia conducătorului auto că îşi pune viaţa în pericol.

„Miroase a descarcerare.”

„Mergi frate mai usor,ca tot acolo ajungi!Nu te astepta si pe tine parinti acasa sau familia?”

„Nu va jucati de-a D.zeu….viata e numai una…soferul asta e un pericol nu doar pt el , ci si pt noi ceilalti participanti la trafic.”

„vezi tata ca poate mere si cu 350/h si ajungi si la 2,50m in jos …”

„Din cauza smecherilor de genul asta isi pierd vietile alte persoane…”

„Tu conduci cu 260 la ora..şi te filmezi…bravo! Inteligent mai esti!”

„La viteza asta nu rămâne nimic dacă se întâmplă ceva..”

„CU 250 KM /H ? IN FATA LUI NU SE VEDE NICI O MASINA , DAR DIN URMA LUI CINE VA VENI ???”

„Donatori de organe, nici macar alea nu rămân întregi.”

Mai mulţi internauţi l-au numit pe şoferul cu pricina, în comentarii, donator de organe. Foarte mulţi au contestat nu doar viteza exagerată, ci şi muzica pe care conducătorul auto o asculta. Alţii contestă imaginile, spunând că viteza nu este cea reală, însă se vede clar cum acul vitezometrului urcă treptat. Clipul video a strans sute de comentarii, zeci de mii de vizualizări şi a fost distribuit de peste 200 de ori. Aşa cum se întâmplă de obicei, au fost şi comentarii în care şoferul a fost felicitat şi încurajat pentru fapta sa, de alţi pasionaţi de viteză la volan, însă, exemplul acestui conducător auto nu este deloc unul demn de urmat. Poate ajunge şi în vizorul poliţiştilor de la Rutieră, iar şoferul va fi depistat şi sancţionat conform legii.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe