PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » SĂ-L AJUTĂM PE DAN

SĂ-L AJUTĂM PE DAN

de Andrei Oprescu
45 vizualizări

 

TÂNĂRUL A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER ȘI ARE NEVOIE DE SPRIJIN PENTRU TRATAMENT

In ziua in care a implinit 29 de ani, medicii i-au dat o veste crunta. Un tanar din Ploiesti a fost diagnosticat cu cancer cu metastaze la ficat si maduva osoasa. Pentru el prietenii s-au mobilizat rapid pe retelele de socializare si vor sa stranga banii necesari pentru tratament. Daniel a inceput deja chimioterapia in Dublin, acolo unde era plecat la munca. Acasa, oamenii dragi fac tot posibilul pentru a-l sustine.

„4 serii de analize la sânge, 5 radiografii, o scanare cu computerul tomograf, 2 biopsii în piept, 3 biopsii pentru măduvă. Răspunsul de la Oncologie nu a fost plăcut. Chimioterapia începe azi. Ieri am implinit 29 de ani”.

Câteva rânduri care i-au cutremurat pe cei de acasă. Din Dublin, de unde era plecat la muncă, Dan le-a dat cea mai dureroasă veste. În ziua în care se pregăteau să-i ureze La mulți ani! i-a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de timus, cu metastaze în mai multe părți ale corpului, inclusiv la ficat și la măduva osoasă. Familie, prieteni, cunoștințe, cu toții s-au mobilizat rapid. Au făcut o pagină pe facebook Donații pentru Dan (https://www.facebook.com/groups/1969046433372470/?fref=nf) și vând fotografii, sacouri, bijuterii, iar banii obținuți astfel vor fi donați pentru Dan. Tânărul le-a mulțumit tuturor așa cum a putut. Este copleșit de diagnostic, dar și de gesturile prietenilor.

Dan face tratamentul în Dublin, dar costurile sunt mari. Cei care îl pot ajuta, pot dona în contul afișat pe ecran.

RO78BRDE300SV52100873000

PAVELIU MIHAI

PayPal: [email protected]

Orice sumă este binevenită pentru a-l ajuta pe Dan.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe