PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE PREGĂTESC PENTRU EUROPENE LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

SE PREGĂTESC PENTRU EUROPENE LA COMPLEXUL DE NATAŢIE

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

 

Activitate intensă la Complexul de Nataţie din Târgovişte în aceste zile. Două echipe naţionale, cea de polo şi cea de baschet Under 20, se pregătesc pentru campionatele europene. Sportivii, de talie mondială, spun că aici au găsit cele mai bune condiţii de antrenament, la fel cum sunt şi în străinătate.

Memebrii lotului naţional de polo se pregătesc intens pentru Campionatul European de Polo găzduit în acest an de Barcelona. După o pauză de 4 ani echipa naţională s-a calificat, din nou, la competiţia europeană.

Vlad Georgescu este pentru prima oară la europene alături de echipa de seniori.

De asemenea, la Târgovişte se află şi fetele de la echipa de baschet Under 20. Se antrenează tot pentru competiţia euopeană, care în acest an se va desfăşura la Oradea.

Ana Maria Vârjoghe a plecat de la echipa CSM Târgovişte în America, însă, a venit în ţară la lotul naţional Under 20. După campionatul european se va întoarce în Statele Unite, unde studiază şi joacă baschet.

Toţi sportivii au fost surprinşi de dotările Complexului de Nataţie, iar pe buzele lor au fost doar cuvinte de laudă.

Complexul Turistic şi de Nataţie de la Târgovişte găzduieştetot timpul sportivi de renume, care vin să se antreneze în fosta cetate de scaun a Ţării Româneşti, în condiţii demne de un oraş european.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe