PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE SCHIMBĂ MODUL DE PROGRAMARE LA VACCIN

SE SCHIMBĂ MODUL DE PROGRAMARE LA VACCIN

de Andrei Oprescu
56 vizualizări

Miercuri a fost ziua în care în România s-a vaccinat persoana cu numărul 1 milion. Și numărul românilor care primesc rapelul crește rapid. De la jumătatea lunii martie, va debuta și cea de-a treia etapă de vaccinare care va aduce și o serie de modificări în modul de programare pentru vaccin. Astfel, fiecare român va putea accesa platforma pentru programări și se va putea înregistra pentru vaccinare. În momentul în care vor ajunge doze pentru un centru pe care fiecare l-a selectat, va fi anunțat să meargă la vaccinare.

sursa: TVR

„Practic se întrevede şi deschiderea celei de-a treia etape, ultima etapă, tocmai pentru că în luna martie se primesc peste 2,6 milioane de doze, iar în luna aprilie la fel, doze foarte multe, de ordinul milioanelor. Concret, ne dorim să ne vaccinăm într-un anumit centru pe care îl ştim, care se află în proximitate, în oraşul nostru. Când intrăm pe platformă, o să vedem centrele de vaccinare şi ne alegem un centru de vaccinare, iar atunci când ne alegem respectivul centru noi o să vedem câte persoane sunt în faţa noastră, ştiind astfel cam când ne-ar veni rândul. După ce se face această înregistrare, în momentul în care ne vine efectiv rândul să ne vaccinăm, vom fi anunţaţi prin SMS pentru confirmare”

A transmis vicepreședintele Comitetului naţional de coordonare a vaccinării anti-Covid-19. Acesta a mai precizat și faptul că toți cei înscriși vor primi vaccin, iar dacă nu vor fi în localitate când le va veni rândul, vor fi reprogramați.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe