PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » UN TÂNĂR DIN BUTIMANU, TATĂL UNUI COPIL DE 2 ANI, ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

UN TÂNĂR DIN BUTIMANU, TATĂL UNUI COPIL DE 2 ANI, ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

de Andrei Oprescu
94 vizualizări

Nicu are 34 de ani și este din comuna dâmbovițenaă Butimanu! Este tatăl unui băiețel de doar doi ani, dar viața pentru el a luat o întorsătură neașteptată. Nicu a fost diagnosticat cu Limfom Non Hodgkin grad înalt, formă agresivă, care necesită mutarea lui de urgență la o clinică din Turcia, unde a fost analizat dosarul lui medical și acceptat pentru tratament, dar doar în momentul în care dispune de bani. Costurile se ridică la 100.00 de euro, bani de care familia nu dispune în acest moment. Cei care vor să-l ajute, o pot face donând orice sumă în contul RO49BREL0005502268760100, CONT Revolut, deschi pe numele soției sale, Silvia Emilia Patru.

“Viața este un dar neprețuit, dar uneori este nevoie de foarte mulți bani pentru a trăi. De aceea, vin în fața dumneavoastră cu rugămintea de a sprijini, pe cât posibil, eforturile familiei lui Nicu Pătru, de a strânge cei 100.000 de euro care i-ar salva viața. La 34 de ani, Nicu a fost diagnosticat cu Limfom Non Hodgkin grad înalt, formă agresivă, care necesită mutarea lui de urgență la o clinică din Turcia, unde a fost analizat dosarul lui medical și acceptat pentru tratament, dar doar în momentul în care dispune de bani. Îmi voi dona salariul din această lună pentru Nicu cu speranța că vor exista suficienți oameni care să îl poată ajuta. Băiețelului lui, în vârstă de 2 ani, are nevoie de tată!” a scris Gabriel Dragnea, primarul din Butimanu pe Faceook.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe