PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE STRICĂ VREMEA – VIDEO

SE STRICĂ VREMEA – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Ploiele se introc! Metorologii au emis doua atenționări Cod Gelben de ploi și instabilitate atmosferica valabile penru sudul tarii. Prima este valabila incepand cu data de 13 mai ora 23 pana pe 14 mai ora 12 si a fost emisa pentru sapte judete. Iar cea de a doua intra in vigoare pe 14 mai ora 12 si se incheie pe 15 mai la ora 18.
Prima atentionare este valabila incepand cu data de 13 mai ora 23 pana pe 14 mai ora 12 si a fost emisa pentru judetele: Prahova, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti , Caras Severin si Hunedoara. In intervalul menţionat instabilitatea atmosferică se va accentua în sud-vestul ţării şi în zona deluroasă şi montană din regiunile sudice, unde vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat grindină. Cantităţile de apă vor cumula local 25 l/mp. Cea de a doua atentionare intra in vigoare pe 14 mai ora 12 si se incheie pe 15 mai la ora 18. Sunt vizate 22 de judete , din Sud-vestul, centrul si Nord-ul tarii, printre care amintim judetele: Dambovita, Arges, Girugiu, Teleorman, Prahova si Ilfov . În intervalul menţionat instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În regiunile sudice şi sud-vestice, precum şi în zonele de deal şi de munte, ploile vor avea caracter torenţial şi se vor acumula cantităţi de apă de peste 25…30 l/mp şi izolat peste 50…60 l/mp.

Mihai Eremia

https://www.youtube.com/watch?v=epAI1SGCx74

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe