PRIMA PAGINĂ » SPORT » SE VEDE LIGA A II-A – VIDEO

SE VEDE LIGA A II-A – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Chindia a învins Fortuna Poiana Câmpina cu 2-1 în marele derby din Liga a III-a și a luat o opțiune serioasă pentru promovare. Echipa din Târgoviște a reușit o primă repriză excelentă. Bucă, în minutul 19, și Honciu, un sfert de oră mai târziu, după o fază realizată de Văduva, au semnat golurile roș-albaștrilor, care au ratat și alte oportunități importante. Partea a doua n-a mai semănat cu prima; prahovenii s-au năpustit spre buturile lui Popescu, iar golul a picat repede și firesc. Năstase, la zece minute de la reluare, a redus din handicap, iar Fortuna a continuat să atace. Chindia a scăpat fără să mai primească vreun gol și a bifat un succes extrem de important în lupta pentru Liga a II-a. În tribune au fost aproape o mie de oameni, iar galeria a pregătit un spectacol de culoare cu steaguri, fumigene și role.
Chindia a terminat sezonul pe primul loc în Liga a III-a și cu șase puncte avans față de următoarea clasată, Fortuna, în ierarhia play-off-ului. Echipa lui Silviu Dumitrescu va juca următoarele două meciuri pe teren propriu, cu Bradu, în Sâmbăta Mare, și cu … Fortuna, peste aproape două săptămâni.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe