PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE VOR MUTA ÎN CASĂ NOUĂ

SE VOR MUTA ÎN CASĂ NOUĂ

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

16 tineri din sistemul de protecție vor locui într-o casă nouă. Un modul de tip familial a fost inaugurat la Târgoviște și îi va găzdui pe tinerii care fac parte din sistemul de protecție al DGASPC. Aceștia vor porni o noua etapă în viața lor în care vor învăța să se gospodărească singuri și se vor pregăti pentru ziua în care vor trebui să devină independenți.

Modulul face parte din Complexul de Servicii Sociale Floare de Colț și are o capacitate de 16 locuri. Va găzdui tineri cu vârste cuprinse între 12 și 23 de ani care beneficiează de o măsură de protecție specială. Aceștia vor fi supravegheați și consiliați, scopul fiind acela de a le oferi un mediu care să-i ajute să se dezvolte și să îi pregătească pentru o viață independentă.

Din bugetul propriu al DGASPC și de la CJ Dâmbovița s-a asigurat 25.000 de lei, iar restul de peste 35.000 de lei au venit din sponsorizări de la firme din Târgoviște și Ploiești.

Modulul a fost modernizat și reabilitat astfel că tinerii vor beneficia de dormitoare, băi, bucătărie și spațiu de relaxare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe