PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘEDINȚĂ PSD CU PRIMARI ,,PDL’’

ȘEDINȚĂ PSD CU PRIMARI ,,PDL’’

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Marea rosie de PSD-isti reuniti in week-end la Pestera a avut si o semnificativa tenta portocalie din cauza primarilor democrat-liberali prezenti la sedinta bunilor lor prieteni social-democrati. Prezenta acestora i-a nemultumit pe multi edili PSD-isti, care se tem ca vor fi nevoiti sa imparta putinii bani alocati judetului cu veneticii portocalii. Nemultumiti au fost, nemultumiti sunt inca, dar de vorbit… soptesc doar pe la colturi, departe de urechile serifilor din organizatie.

Reuniunea din munti a social-democratilor s-a dorit a fi o intalnire a activului PSD Dambovita. Altfel spus, o sedinta a celor care trudesc pentru social-democratia judetului. Intamplator sau nu, mai mult nu, au participat si unii reprezentanti de frunte a ceea ce a mai ramas din fostul partid de guvernamant, respectiv PDL. Surse social-democrate ne-au informat inca din timpul derularii intalnirii ca sunt prezenti si rataciti de pe la PDL, iar purtatorul de cuvant al PSD Dambovita Cristian Stan a confirmat participarea acestora.

In plus fata de cei mentionati de Cristian Stan, am aflat ca ar mai fi urcat la munte si edilii PDL din localitatile Dobra, Runcu, Ciocanesti, Manesti, Ludesti, Costesti Vale si Ocnita.

Iulian Bănășanu, Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe