ȘEF DE POLIȚIE DEMIS DUPĂ CE A BĂTUT UN BĂRBAT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Șeful Poliției din Bolintin Vale, județul Giurgiu a fost demis după ce au apărut imagini de o brutalitate extremă în care acesta lovea un bărbat încătușat. Scenele s-ar fi petrecut pe 18 aprilie când poliția a intervenit la o petrecere în zonă.

Cel care apare în imagini este chiar șeful Poliției Bolintin Vale. La puțin timp după apariția filmulețului în spațiul public, omul legii acuzat că a snopit în bătaie un bărbat a fost schimbat din funcție.   Ministerul de Interne a transmis că va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu, iar într-un comunicat al poliției se arată:

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”.

Scenele s-au petrecut pe 18 aprilie atunci când  polițiștii au intervenit la o petrecere din zonă.  Protagoniștii au fost imobilizați și culcați la pământ. Din păcate, în timpul intervenției au avut loc și fapte neplăcute.  Șeful Poliției din Bolintin Vale, potrivit martorilor l-a lovit în mod repetat pe unul dintre bărbați.

Polițistul era în civil, iar scenele s-au petrecut în fața altor oameni ai legii și milșitari care interveniseră la petrecere. Șeful poliției a fost ulterior demis.  Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

COVID-19: 3174 NOI CAZURI

Grupul de Comunicare Strategică a publicat, miercuri, ultimul bilanţ al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 3.174 cazuri noi, 77 decese, 1.025 persoane internate la ATI, în România, în ultimele 24 de ore. Până miercuri, 27 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 718.612 cazuri