PRIMA PAGINĂ » SPORT » SET CU VECINII: SCM PITEȘTI – DINICU GOLESCU CÂMPULUNG 6-0

SET CU VECINII: SCM PITEȘTI – DINICU GOLESCU CÂMPULUNG 6-0

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

SCM Pitesti a facut spectacol cu colega de serie din judet, Dinicu Golescu Campulung. Argesenii lui Dica au castigat cu 6-0, iar promovarea in Liga a II-a se joaca in ultima etapa. CS Afumati e pe primul loc, iar SCM pe pozitia secunda. Cele doua formatii sunt la egalitate, dar ilfovenii sunt avantajati de rezultatele directe.

La pauza a fost 3-0 pentru pitesteni, care au jucat pe un stadion aproape gol. Vremea rece i-a tinut departe de stadion pe microbistii din Trivale. Meciul cu cei de la Campulung a fost primul pentru alb violeti dupa o pauza de aproape trei saptamani.

Oaspetii stadionului Nicolae Dobrin au evoluat fara multi dintre titularii obisnuiti.

Promovarea in Liga a II-a se joaca in ultima etapa. CS Afumati a batut si ea miercuri, 2-1 cu Turnu Magurele, iar totul se decide in week-end. SCM joaca la Harman, langa Brasov, iar CS Afumati la Stefanesti. Ca sa promoveze, echipa lui Dica trebuie sa bata la Harman, iar CS Afumati sa faca maxim egal la Stefanesti, existand si varianta remizei pentru SCM, daca Afumati pierde sambata.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe