PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SFÂNTA ÎMBULZEALĂ – VIDEO

SFÂNTA ÎMBULZEALĂ – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Mii de credinciosi s-au clacat in picioare pentru o sticla cu aghiazma la Manastirea Nucet din Dambovita,unde de Izvorul Tamaduiri, se serbeaza hramul lacasului religios. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, dar nici aşa spiritele nu s-au calmat. Premierul Victor Ponta a fost si el prezent la slujba de sfintire a aghiazmei insotit de mai multi ministrii.
Zecile de jandarmi care aveau misiunea de a mentine ordinea n-au mai facut fata multimii.
Credinciosii au venitcu miile la Manastirea Nucet, unde la Fantana de Leac a fost sfintita agheazma mica de Inaltpreasfintitul Nifon , arhiepiscopul si Mitropolitul Targovistei. In acets an, la slujba, a tinut sa fie present si premierul Victor Ponta insotit de mia multi minictrii.
Izvorul Tamaduirii face referire la vindecarea miraculoasă a unui orb care şi-a recăpătat vederea după ce s-a spălat pe faţă cu apa dintr-un izvor aflat într-o pădure din apropierea Constantinopolului. Credinciosii spun ca agiazma sfintita in aceast zi are puteri tamaduitoare.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe