PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » SFÂȘIETOR! O MAMĂ ȘI-A GĂSIT COPIII MORȚI ÎN CASĂ. DE DURERE, A VRUT SĂ ÎȘI PUNĂ ȘI EA CAPĂT ZILELOR

SFÂȘIETOR! O MAMĂ ȘI-A GĂSIT COPIII MORȚI ÎN CASĂ. DE DURERE, A VRUT SĂ ÎȘI PUNĂ ȘI EA CAPĂT ZILELOR

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Clipe cumplite pentru o femeie din comuna Uda, judetul Argeș care, plecată să cumpere lapte de la o vecină, când a ajuns acasă și-a găsit copiii morți. Pe pat erau mai multe haine chiar în imediata apropiere a sobei, s-au aprins și camera s-a umplut de fum. Inițial au ars mocnit, iar fumul a fost inhalat de copiii de doi și patru ani care rămăseseră în locuință. Când a venit, femeia și-a dat seama de tragedie și, disperată, a început să țipe după ajutor.
Sarma plină cu rufe spălate, cu haine de copii mici, un pachet de unt, pâine și borcanele cu dulceață de pe masa din bucatarie, un vas plin cu gogoși, jucăriile de peste tot, sucul și laptele proaspăt cumpărat de la o vecina, toate astea denota ca femeia avea grija de cei doi copii.
Medicii ajunsi la fața locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi copii care au fost transportati la morga din Pitești pentru necropsie,iar poliția a deschis o anchetă. Femeia mai are încă patru copii din relații anterioare, dar niciunul dintre aceștia nu locuia cu ea.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe