PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SFIDARE ȘI DISPREȚ LA ADRESA DÂMBOVIȚENILOR

SFIDARE ȘI DISPREȚ LA ADRESA DÂMBOVIȚENILOR

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Dupa ce ani buni a mâncat bani publici, din poziția de administrator public al județului Dâmbovița și apoi de director interimar al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea a făcut o declarație șocantă. Fostul ofițer SRI a încheiat mandatul la Compania de Apă cu o afirmație sfidătoare la adresa tututor contribuabililor care au plătit sume enorme Companiei și a căror sănătate a fost pusă în pericol atunci când societatea, condusa de Oprea, a furnizat apă cu fecale.

Alexandru Oprea, fostul ofițer de informații, pensionat anticipat din SRI, administrator public al județului Dâmbovița timp de doi ani de zile, ulterior director interimar al Companiei de Apă timp de 3 luni, a făcut o afirmație șocantă la finalul mandatului în fruntea societății. Secretarul executiv al PSD Dâmbovița revenit acum pe funcția de administrator public al județului și-a dat arama pe față.

În fața acestei afirmații, vă lăsăm pe dumneavoastră, telespectatori și contribuabili, să trageți propriile concluzii despre atitudinea lui Alexandru Oprea la adresa cetățenilor județului Dâmbovița, la rândul său un cetățean al județului Dâmbovița plătit extrem de generos în ultimii ani din banii contribuabililor dâmbovițeni.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe