PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ȘI-A OMORÂT FIUL ȘI L-A ÎNGROPAT ÎN CURTEA CASEI

ȘI-A OMORÂT FIUL ȘI L-A ÎNGROPAT ÎN CURTEA CASEI

de Mditv
41 vizualizări

Caz șocant în Ploiești, unde o femeie de 64 de ani s-a prezentat la poliţie şi a anunţat că, în urmă cu două săptămâni şi-a omorât cu mai multe lovituri de ciocan fiul de 41 de ani , pe care l-a îngropat în curtea casei. Bătrâna şi-a motivat gestul spunând că era abuzată fizic în mod frecvent de către fiul alcoolic. Vecinii o contrazic și spun că acesta s-ar fi comportat normal.

Primele date arată că în urmă cu două săptămâni, bărbatul a plecat de acasă în urma unei discuţii cu mama sa, anunţând-o pe aceasta că merge să-şi omoare sora vitregă, iar când a revenit în locuinţă, fiul i-a spus mamei că în ziua următoare trebuie să aibă cu ea o discuţie. Femeia a povestit că, temându-se să nu fie ucisă de către fiul său, în acea seară, după ce acesta a adormit, a luat un ciocan şi l-a lovit până când l-a omorât, după care l-a îngropat în curtea casei. Anchetatorii trebuie să stabilească dacă aceasta a avut complici. Vecinii îl suspectează pe un alt băiat al agresoarei,frate vitreg cu victima.

Oamenii legii spun că au trecut mai bine de două săptămâni de la crimă și deși iniţial au fost sceptici, s-au convins că cea care le ceruse ajutorul spunea adevărul, cadavrul fiind descoperit în locul indicat de bătrână. Suspecta ar fi declarat că scandalurile cu fiul ei erau frecvente, iar ultimul a avut loc la începutul lunii octombrie, atunci când femeia, disperată, a decis să pună capăt acestei vieţi de coşmar. Vecinii spun că victima nu era o persoană alcoolică și agresivă, iar fosta lui prietena o confirmă cu lacrimi in ochi.

Femeia a fost audiată de procurori,fiind reținuta pentru 24 de ore. Victima se numea Lucian Mitrănuș, iar agresoarea, mama victimei este Lucica Grozea. Din primele cercetari a reieșit că femeia nu a depus plângeri la poliție împotriva fiului său în care să reclame abuzurile fizice ale acestuia. În cauză sunt efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pedepsită cu până la 25 de ani de închisoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe