PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » ŞI-A RISCAT VIAŢA LA PARIU

ŞI-A RISCAT VIAŢA LA PARIU

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Şi-a riscat viaţa pentru un pariu! Este cazul unui bărbat de 53 de ani care a crezut că poate trece prin apele râului Colentina, ieşit din matcă, în urma ploilor abundente. Viitura puternică, însă, l-a luat şi l-a dus câţiva zeci de metri. Prietenii cu care ar fi pus pariul i-au sărit omului în ajutor, riscându-şi şi ei viaţa. Au reuşit să-l scoată din apele furioase şi cu toţii au scăpat nevătămaţi, dar, cel mai probabil, nu vor uita prea curând sperietura trăită.

Totul a pornit de la o joacă. Bărbatul, din Stăneşti, judeţul Dâmboviţa, era cu nişte prieteni la magazinul din sat şi ar fi pariat că poate trece în partea cealaltă a apei. Imediat ar fi intrat în râul Colentina, care ieşise din matcă şi a blocat drumul care face legărura cu satul Stăneşti. Timp de câteva minute, bărbaţii s-ar fi distrat copios, până când şi-au dat seama că bărbatul nu are nicio şansă în faţa apelor învolburate.

Mama bărbatului s-a îngrozit când a auzit că fiul ei a fost luat de ape, mai ales că a mai pierdut o fată înecată în aceeaşi zonă.

Când a ajuns acasă, bărbatul nu a vorbit cu rudele despre cele întâmplate, cel mai probabil, de ruşine, iar de dimineaţă a plecat la prima oră la muncă.

Localnicii spun că nu au mai văzut apele aşa învolburate de mai bine de 30 de ani.

La mai bine de 24 de ore după ploaie, râul Colentina era tot ieşit din matcă şi curgea peste drumul care face legătura cu satul Stăneşti.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe