PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » ȘI-A UCIS SOȚIA CU UN CUȚIT, APOI A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ. BĂRBATUL AVEA ORDIN DE RESTRICȚIE EMIS ÎN DECEMBRIE

ȘI-A UCIS SOȚIA CU UN CUȚIT, APOI A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ. BĂRBATUL AVEA ORDIN DE RESTRICȚIE EMIS ÎN DECEMBRIE

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția. Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.
Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.
Bărbatul avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe