ȘI-A UCIS SOȚIA CU UN CUȚIT, APOI A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ. BĂRBATUL AVEA ORDIN DE RESTRICȚIE EMIS ÎN DECEMBRIE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția. Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat la fața locului și au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale.La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.
Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.
Bărbatul avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

JANDARM PE URMELE UNUI ȘOFER „SUSPECT”

Jandarmul, lucrător în cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, era în timpul liber, la volanul mașinii personale. Pe o șosea din județul Argeș, a observat o mașină care i-a atras atenția pentru că se deplasa sinuos și șoferul intra des pe contrasens, de parcă pierdea controlul volanului. La