PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SI EI AU NEVOIE DE CALDURA – VIDEO

SI EI AU NEVOIE DE CALDURA – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Elevii din scolile targovistene nu sunt singurii obligati sa stea in frig. Sute, chiar mii de copii si persoane cu handicap din Targoviste ingheata in locuintele sociale. Daca in cazul unor unitati de invatamant, lucrarile pentru montarea centralelor termice au fost demarate, in cazul blocurilor pentru sarmani, situatia este si mai grava. Oamenii sunt disperati, pentru ca nu stiu cum vor trece iarna si spun revoltati ca autoritatile isi bat joc de ei.

In acest bloc de locuinte sociale din Targoviste locuiesc aproape 100 de copii. Parintii lor se plang ca micutii sunt tot timpul bolnavi, din cauza frigului din casa. Nu au nici caldura si nici apa calda. Se incalzesc la aragaz sau la resou, iar pentru a-i tine pe copii curati, incalzesc putina apa si ii spala la lighean.

Sunt cazuri cu adevarat dramatice. Pe langa familiile sarmane cu multi copii, sunt persoane imobilizate la pat, care trebuie sa stea invelite cu paturi si pilote, pentru a rezista frigului.

Oamenii sunt revoltati! Spun ca autoritatile isi bat joc de ei si desi sunt cazuri sociale grave, sunt condamnati sa stea in frig, in locuinte. Lucrarile pentru montarea centralelor termice nu au inceput la niciun bloc social din Targoviste.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe