PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICROBUZUL GROAZEI – VIDEO

MICROBUZUL GROAZEI – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Mai mulți elevi din Dambovita au văzut moartea cu ochii după ce șoferul microbuzului în care se aflau a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.  Opt elevi și doi adulți au fost raniti si transportați cu ambulantele la spital. Din fericire, medicii spun ca acum sunt in afara oricarui pericol. Soferul, un tanar de 23 de ani, este cercetat penal pentru vatamare corporala.

 

Elevii faceau naveta in fiecare zi cu microbuzul. Astazi drumul spre casa se putea transforma intr-o tragedie. Soferul microbuzului a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un cap de pod. Opt elevi si doi adulti au fost transportati cu ambulnatele la spitalul din orasul dambovitean Titu.

Martorii spun ca soferul a vrut sa depaseasca un autocar si avea viteza prea mare. Tanarul se apara, insa nu–si poate explica cum s-a intamplat nenorocirea.

 

Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele accidentului. Soferul este cercetat penal pentru vatamare corporala.

 

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe