PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » (ȘI) MAGISTRAȚII VOR BANI

(ȘI) MAGISTRAȚII VOR BANI

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Activitatea intensa a judecatorilor damboviteni. Tribunalul Dambovita a prezentat bilantul activitatii desfasurate in 2013 in cadrul Adunarii generale a judecatorilor organizata la sediul instantei. In cateva cuvinte, presedintele Tribunalului Dambovita si-a aratat nemultumirea fata de respectarea statului judecatorilor. La sedinta de bilant a fost prezent si presedintele Curtii de Apel Ploiesti, dar si sefii inspectoratelor de politie si jandarmi Dambovita.

In cursul anului 2013 la instantele Tribunalului Dambovita au fost inregistrate peste 50.000 cauze, cu 3.000 mai putin decat in anul 2012, iar la judecatoria Targoviste au fost inregistrate aproximativ 17.500 de cauze. Operativitatea judecatorilor a scazut cu un procent fata de anul precedent. Modificarile care au intervenit in actul de justitie in 2013 odata cu schimbarea codului de procedura civila au determinat aceasta scadere, potrivit presedintelui Tribunalului Dambovita.

In cadrul sedintei, presedintele Tribunalului Dambovita si-a aratat nemultumirea fata de respectarea statului judecatorilor. Potrivit acestuia, bugetul alocat pentru actul de justitie a avut de suferit si spera ca anul 2014 sa fie mai generos.

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe