PRIMA PAGINĂ » SPORT » DE DOI BANI SPERANȚE

DE DOI BANI SPERANȚE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

CSM Târgoviște are șanse minime să termine sezonul regulat pe locul secund

Victoria cu ICIM Arad a adus bucurie mare la Târgoviște, dar CSM n-are foarte multe șanse să prindă locul doi la finalul sezonului regulat. Târgoviștea a câștigat clasicul baschetului românesc cu 79-75 și, dacă primele clasate își vor păstra pozițiile, va avea o misiune infernală în drumul spre al 11-lea titlu național. Municipal ar urma să aibă parte de un adversar facil doar în turul unu al play-off-ului, nu și în semifinale.

Înainte de victoria cu Aradul, Municipal a pierdut acasă cu Alba Iulia în derby-ul de clasament pentru poziția secundă. Fetele de la Târgoviște recunosc că au jucat slab cu ardelencele, iar înfrângerea trebuie uitată cât mai repede. De clasarea la finalul sezonului regulat depinde nu numai adversarul din fazele superioare, ci și potențialul avantaj al terenului propriu, în prima manșă a play-off-ului.

Municipal n-a terminat seria meciurilor dificile. După derby-urile cu Alba Iulia și Arad, echipa din Târgoviște va da piept, în week-end, cu BC Alexandria, una dintre surprizele plăcute ale campionatului.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe