PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞI PĂDUCHII MERG LA CREŞĂ

ŞI PĂDUCHII MERG LA CREŞĂ

de Mditv
1 vizualizări

Mai multi parinti din Moreni se tem sa-i mai duca pe cei mici la cresa, din cauza paduchilor. Dupa ce, in Cresa Nr. 4 din localitate au fost gasiti mai multi copii cu pediculoza capului, parintii s-au speriat si ii acuza pe angajatii institutiei ca nu fac triajul epidemiologic , precum si ca le ascund atunci cand in colectivitate apar probleme ce ar trebui facute publice.

Părinţii mai multor copii care merg la Creşa Nr.4 din Moreni sunt revoltaţi, după ce fie cei mici au ajuns acasă cu păduchi, fie au aflat că în instituţie au fost găsiţi copii cu pediculoză şi nimeni din conducere nu i-a înştiinţat. Sub protecţia, anonimatului, de teamă să nu aibă probleme cu personalul creşei, mămica unui copil a sesizat Direcţia de Sănătate Publică.

Potrivit DSP Dâmboviţa, astăzi nu au mai fost găsiţi copii cu păduchi, la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.4 din Moreni, însă angajatele creşei parcă simţindu-se vinovate, ştiind că au permis intrarea în colectivitate a copiilor cu pediculoză, au ocolit minute bune să stea de vorbă cu reprezentanţii presei, să furnizeze informaţii oficiale cu privire la situaţia din interiorul instituţiei care se ocupă de îngrijirea copiilor şi pentru care copiii plătesc.

După ce doamnele s-au pus de acord şi au deschis uşa, au recunoscut că au avut în creşă copii cu păduchi.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, mâine o echipă a instituţiei va merge la Moreni pentru verificări amănunţite şi pentru efectuarea triajului epidemiologic.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe