PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SINGURA SURSĂ DE TRAI – VIDEO

SINGURA SURSĂ DE TRAI – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Saracia ii trimite la scormonit dupa fier vechi! Este soarta mai multor oameni din localitatea damboviteana Dragomiresti. In lipsa unui sprijin din partea autoritatilor, aceasta este singura modalitate gasita de comunitati intregi pentru a supravietui. Practic oamenii sunt condamnati la saracie.
Munteanu Constantin este un barbat de 56 de ani din Dragomiresti, Dambovita, care isi castiga existenta scormonind zilnic dupa fier vechi, pe care il valorifica la centrele de colectare. Nu are nicio sursa de venit. Sotia acestuia are o pensie de 400 de lei, din care de abia reuseste sa plateasca utilitatile.
Barbatul isi cauta in continuu de munca. Vrea sa lucreze, dar varsta inaintata a reprezentat de fiecare data un impediment. Angajatorii care ofera joburi la Bursa Locurilor de Munca nu l-au contactat niciodata, desi a depus foarte multe CV-uri pana acum.
Constantin Munteanu merge in fiecare zi sa caute fier vechi. Spune ca se gaseste tot mai putin, iar banii pe care ii ia de la centrele de colectare sunt putini. O zi intreaga de abia a reusit sa stranga cateva kilograme.
Constantin Munteanu nu este singurul dambovitean aflat in cautarea fierului vechi ascuns sub pamant. In situatia lui sunt sute de persoane. Pentru acesti oameni viata a devenit un chin. Nepasarea autoritatilor in crearea locurilor de munca ii condamna pe oameni la saracie.

Valentin Popescu
Raducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe