PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SINUCIDERE, CRIMĂ SAU ACCIDENT?

SINUCIDERE, CRIMĂ SAU ACCIDENT?

de Andrei Oprescu
47 vizualizări

Ancheta continuă în cazul femeii de 45 de ani, din Morteni, găsită înecată într-un lac din apropierea autostrăzii București-Pitești, la kilometrul 80. Anchetatorii spun că după ce vor avea rezultatul autopsiei vor putea continua cercetările pentru a stabili în ce condiții a murit femeia. Până acum nu au exclus nicio variantă. Sinucidere, crimă sau accident, toate sunt luate în calcul de anchetatori, în timp ce, în sat părerile sunt împărțite.
Un apel la 112 a anunţat că un cadavru pluteşte pe un lac de lângă autostrada A1, la kilometrul 80. Când au ajuns la faţa locului, în zona Răteşti, pompierii au descoperit că este vorba despre o femeie de 45 de ani, din comuna Morteni. Din primele date, se pare că aceasta ar fi decedat cu mai mult de 48 de ore înainte să fie găsită. Poliţiştii au descoperit şi geanta femeii cu toate actele de identitate, dar nu au dat peste vreun bilet care ar fi putut explica un posibil gest sinucigaş. Din primele cercetări s-a stabilit că femeia avea probleme familiale, fiind în proces de divorţ cu soţul şi obţinuse chiar şi un ordin de protecţie, pentru ca acesta să nu se mai apropie de ea. În lac a fost găsită şi maşina femeii.
Localnicii au rămas înmărmuriţi la auzul veştii că femeia a fost găsită moartă. Oamenii ştiau că trebuia să se vadă cu fostul soţ pentru a finaliza divorţul. Bărbatul s-ar fi întors o perioadă la fosta soţie, spun vecinii, dar, apoi a insistat să-şi reia viaţa de familie cu femeia care acum a fost găsită fără viaţă.
Rudele femeii din partea soţului cu care era în divorţ spun că aceasta ar fi luat-o pe căi greşite şi că îşi dorea să rămână cu magazinul pe care l-ar fi cumpărat împreună cu bărbatul cu care era căsătorită şi cu care avea un copil.
La polul opus, sătenii spun că înainte să-şi găsească serviciu, femeia era muncitoare şi gospodină. Din iarnă, însă, a plecat din sat şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o venind la casa părintească.
Deşi rudele din partea soţului spun că femeia şi-ar fi pus singură capăt zilelor, vecinii cred că moartea ei ar fi fost un accident. Refuza să creadă că femeia nu s-a gândit la fiul său atunci când ar fi făcut gestul necugetat.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe