A MURIT ÎN FAȚA SPITALULUI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Scene șocante în fața spitalului din Roșiorii de Vede. Un bărbat venit cu soția pentru un control a murit înainte de a ajunge pe mâinile medicilor. Bărbatul a căzut ca secerat în fața unității medicale. Soția a cerut ajutor, însă medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bietul om.
Imaginile au fost surprinse de un trecător. Femeia țipa după ajutor în timp ce bărbatul ei zăcea pe asfalt. Cei doi veniseră din Peretu și bărbatul a căzut din picioare chiar în fața Spitalului Municipal din Roșiorii de Vede. Oamenii au anunțat imediat și un echipaj de ambulanță a intervenit însă nu l-au mai putut salva.
Și un echipaj de poliție a ajuns la fața locului. Femeia le-ar fi spus oamenilor legii că bărbatul era cunoscut cu mai multe afecțiuni medicale și că i s-a făcut brusc rău și nu a mai apucat să ajungă în spital cu el. A zăcut câteva minute pe asfalt și apoi a decedat.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19. PREJUDICIU URIAȘ

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.Din datele şi probele administrate în cauză, a