PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Site-ul unui minister, spart de hackeri! Vezi AICI mesajul halucinant pe care l-au postat!

Site-ul unui minister, spart de hackeri! Vezi AICI mesajul halucinant pe care l-au postat!

de Moise Razvan
85 vizualizări

Site-ul Ministerului Educatiei a fost spart de hackeri astazi, 8 mai 2023! Acestia au lasat un mesaj halucinant, impotriva Guvernului si a sistemului romanesc de educatie. Acestia au transmis ca:

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu mic, într-un mediu și mai rău arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube, în10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”

Ministerul Educatiei a anuntat ca specialistii din subordinea sa au reusit sa recupereze site-ul, dar si ca nu au fost compromise informatii confidentiale de pe serverul site-ului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe