PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SITUAŢIE CRITICĂ PENTRU O FAMILIE ÎN SUFERINŢĂ

SITUAŢIE CRITICĂ PENTRU O FAMILIE ÎN SUFERINŢĂ

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Situație disperată pentru o familie din municipiul Târgoviște! Capul familiei, un bărbat de 48 de ani, a decedat noaptea trecută, din cauza obezității morbide. Locuia la etajul 4, iar familia abia a reușit să coboare trupul neînsuflețit pe scara îngustă, cu ajutorul vecinilor și al prietenilor. Defunctul cântărea peste 250 de kilograme și a fost nevoie de 8 persoane pentru a-l duce la mașina. Pompierii nu au intervenit în acest caz, întrucât regulamentul spune că nu este o situație de urgență, pentru că persoana era deja decedată.

Iniţial, rudele bărbatului mort au apelat la pompieri pentru a duce trupul neînsufleţit la maşină, însă, au primit doar o targă mobilă, nu şi echipă de intervenţie. Autorităţile spun că nu pot interveni în astfel de cazuri, întrucât nu le permite regulamentul.

Pentru că nu au avut altă variantă, rudele au apelat la vecini şi prieteni pentru a coborî trupul de peste 250 de kilograme de la etajul 4. 8 persoane s-au chinuit pe scările înguste, iar la cărat a ajutat şi soţia îndurerată.

La fiecare etaj, cele 8 persoane erau nevoite să lase trupul neînsufleţit jos pentru a-şi trage sufletul. S-au chinuit minute în şir până au ajuns la parter, unde era duba cu care mortul a fost dus la o casă de la ţară pentru priveghi şi înmormântarea creştinească.

În cele din urmă, oamenii au reuşit să ajungă cu trupul neînsufleţit la parterul blocului, fără sprijinul autorităţilor. Pe scări unii dintre ei s-au şi accidentat.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe