PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » LIMITATOR DE VITEZĂ CU PROBLEME

LIMITATOR DE VITEZĂ CU PROBLEME

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Șoferi care tranzitați Ploieștiul, mare grijă pe Bulevardul Castanilor! Autoritățile au montat un fel de rampă pentru limitarea vitezei, dar care nu este marcată prin indicatoare. Conducătorii auto, mai ales cei mai grăbiti, au fost luați prin surprindere, iar un grup de tineri i-au filmat. Imaginile au devenit virale în mediul on-line, pe un grup dedicat șoferilor și astfel toți au aflat că trebuie să reducă viteza în zonă.

Maşinile care trec în viteză peste limitatorul de viteză, aproape că se ridică de la nivelul solului. Şoferii sunt luaţi prin surprindere în această zonă, întrucât nu sunt indicatoare care să-i atenţioneze că asfaltul este denivelat.

Internauţii au reacţionat imediat la aceste imagini. Unii sunt de acord cu limitatorul de viteză, alţii condamnă autorităţile că nu l-au marcat corespunzător. Acest limitator se numeşte ”speed ramp”, iar în ţările europene este folosit de ani de zile, mai ales în zonele în care sunt şcoli.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe