PRIMA PAGINĂ » SITUATIE EXPLOZIVA LA POSTA

SITUATIE EXPLOZIVA LA POSTA

de admin
11 vizualizări

Posta sta pe o butoi de pulbere si in Dambovita! In timp ce in tara, postasii au declansat proteste spontane, in judetul nostru, singurul motiv pentru care angajatii nu au intrerupt activitatea este ca se tem sa nu fie sanctionati, asa cum s-a intamplat cu multi dintre cei care au participat la mitingul din Bucuresti, din acest an. Nemultumirea oamenilor creste insa de la o zi la alta, pentru ca odata cu diminuarea normelor de lucru, s-au trezit cu un salariu de 6.000 de lei. In orice moment, dambovitenii se pot trezi ca postasii nu le mai aduc scrisorile, facturile sau pensiile, pentru ca au intrat in greva.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/tIMeTihk7_0?fs=1″ vars=”ytid=tIMeTihk7_0&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9890″ /]

Postasii au de ce sa fie nemultumiti. De la 1 aprilie, Compania a diminuat normele de lucru pentru angajatii din mediul rural. In acaesta luna, aceeasi masura a fost aplicata si in cazul agentilor si factorilor postali din mediul urban. In timp ce volumul de munca ramane la fel, lefurile sunt mai mici. Astfel, in loc de 800 de lei, cat primea inainte de diminuarea normelor, acum un agent postal primeste un salariu de 600 de lei. Din cei 500 de angajati ai Postei din Dambovita, jumatate au fost afectati de reducerea normelor de lucru.

Postasii sunt revoltati si in orice moment pot declansa miscari de protest si in judetul nostru. In plus vor sa dea in judecata compania pentru drepturi salariale restante. Nu si-au primit primele ocazionale, de Paste de Craciun sau de 1 iunie.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe