PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞOC PENTRU O FAMILIE DIN BRANIŞTEA

ŞOC PENTRU O FAMILIE DIN BRANIŞTEA

de Mditv
48 vizualizări

O familie din localitatea dâmboviţeană Braniştea a ajuns la disperare! Cultură de pepeni în care oamenii investiseră toţi banii , le-a fost ierbicidată. Familia Badea nu înţelege cine le-a făcut acest rău şi au făcut o plângere la poliţie pentru a prinde făptaşul. Oamenii erau împrumutaţi la bancă iar acum se tem că nu îşi vor putea plăti datoriile.

Mariana şi Nicolae Badea locuiesc în Braniştea şi muncesc zi lumină pentru tot ceea ce au. Recent când au mers la câmp unde cultivaseră pepeni au observat urme de tractor şi plantaţia distrusă. Cu fiecare zi ce a trecut vrejurile pepenilor s-au uscat şi cultura le-a fost 100% compromisă. Oamenii au plâns când au văzut că munca şi banii investiţi s-au dus pe apa sâmbetei.

Familia s-a împrumutat la bancă pentru a cumpăra seminţe şi a investi în sisteme de irigare. Acum oameniii nu ştiu cum îşi vor plăti datoriile şi cum îşi vor întreţine familia, din moment ce sursa lor de venit a fost distrusă.

Soţii Badea fac apel către toţi locuitorii din zona care bănuiesc cine le-ar fi vrut răul şi roagă posibilii martori să îi ajute pentru ca împreună cu poliţia să prindă făptaşul. Cel care le-a distrus cultura de pepeni a intrat cu tractorul şi a ierbicidat întreaga suprafaţă de pământ. Oamenii se tem că dacă făptaşul nu va fi prins de către autorităţi, acesta va încerca să le distrugă şi celelalte culturi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe