PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ARESTAŢI PENTRU VIOL

ARESTAŢI PENTRU VIOL

de Mditv
8 vizualizări

Doi bărbaţi din Câmpina au fost arestaţi pentru viol şi lipsire de libertate, după ce victima lor, o fată de 19 ani, i-a reclamat la poliţie susţinând că a fost dusă cu forţa într-o cameră de hotel, unde a fost abuzată de cei doi. Prahoveanca le-a declarat anchetatorilor că, iniţial, a fost acostată de unul dintre suspecţi, iar ulterior a apărut şi al doilea, ambii bătând-o şi ameninţând-o cu moartea dacă nu li se supune.

Victima spune că a fost dusă cu forţa de care unul dintre bărbaţi în camera de hotel,iar acesta a încuiat-o acolo şi şi-a chemat încă un amic. Când au fost luaţi la întrebări de poliţişti, suspecţii, unul de 41 de ani, celalalt de 36, au recunoscut că au întreţinut relaţii intime cu tânăra de 19 ani, dar susţin că ea a fost de acord şi că sunt convinşi că fata vrea de fapt să obţină bani şi speră că suspecţii o vor plăti în schimbul retragerii plângerii. Poliţiştii şi magistraţii nu s-au lăsat convinşi de argumentele lor, astfel că suspecţii au fost iniţial reţinuti pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Culmea ironiei, în condiţiile în care centru de arest al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova nu este la Ploieşti, ci la Câmpina, bărbaţii vor sta cel puţin o lună încarceraţi chiar în localitatea unde domiciliază.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe