PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » ȘOFER FĂRĂ PERMIS, CURSĂ MORTALĂ. DOI TINERI AU MURIT, ALTUL ESTE ÎN COMĂ

ȘOFER FĂRĂ PERMIS, CURSĂ MORTALĂ. DOI TINERI AU MURIT, ALTUL ESTE ÎN COMĂ

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Doi tineri din Argeș au murit, iar al treilea este în stare critică după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un autobuz fără călători. Tânărul de la volan nu avea permis, iar polițiștii spun că șoferul autovehiculului de transport persoane s-a pus în mișcare după o oprire fără să acorde prioritate, moment în care, a fost lovit în spate de automobilul al cărui conducător gonea nebunește.

Accidentul a avut loc miercuri noaptea în judetul Argeș, pe Drumul National 73 care face legatura dintre Pitești și Brașov, în localitatea Schitu Golești. În această mașină se aflau trei tineri, unul de 17, ceilalți doi de 18 ani. Șoferul nu avea permis; cu toate astea a urcat cu prietenii lui în mașină pentru o cursă nebunească în miez de noapte. Când s-a trezit cu autobuzul în față era prea târziu; a intrat direct în el, autoturismul fiind apoi aruncat într-un șanț betonat. Șoferul autobuzului a fost verificat cu aparatul etilotest,rezultatul fiind ZERO.

Mai multe echipaje de intervenție au ajuns la fața locului. A fost nevoie de descarcerare pentru a scoate două dintre victime. Unul dintre tineri a murit pe loc, al doilea în ambulanță, iar celălalt a fost transportat la spitalul din Pitești în comă.

Poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar traficul rutier pe Drumul Național 73 în zona Schitu Golești a fost reluat după mai bine de o oră de blocaj.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe