PRIMA PAGINĂ » SPORT » SORANA, ELIMINATĂ ÎN DUBAI

SORANA, ELIMINATĂ ÎN DUBAI

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Sorana Carstea s-a oprit în sferturile de finală de la Dubai. Targovisteanca a pierdut în faţa numărului 11 mondial, Carolione Wozniacki, cu 1-6, 2-6. Românca în vîrstă de 23 de ani nu a mai putut repdeta jocul pe care l-a etalat în faţa italiecei Sara Errani, pe care a învins-o marţi.

Sorana i-a spus antrenorului său, Victor Ioniţă, că e greu să joace în timpul zilei, după ce în ultima perioadă a avut parte numai de meciuri nocturne.

Chiar dacă daneza a început cu un break pe serviciul Soranei, ea a reuşit să revină şi să puncteze pentru 2-1, însă de acolo Caroline a fost cea care a dominat. Sorana nu a mai reuşit din acel moment decît să ia două game-uri în setul al doilea.

Aceasta a fost a şaptea întîlnire dintre cele două, Wozniacki conducînd acum cu 4-3 în întîlnirile directe. Pentru Cîrstea, a 27-a jucătoarea a lumii, acesta a fost al douăzeci şi nouălea sfert de finală al carierei. Pentru participarea în sferturile de finală, Sorana Cîrstea va primi 100 de puncte WTA şi un cec în valoare de 34.891 de dolari.

I.M

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe