PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘOSELE ÎNSÂNGERATE – VIDEO

ȘOSELE ÎNSÂNGERATE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Fratele unui poliţist a crezut că are prioritate pe şosea şi trei tineri erau să moară din vina lui. A intrat pe drumul dintre Bucureşti şi Târgovişte fără să se asigure şi era să omoare mai mulţi tineri. Patru persoane au ajuns la spital, iar doua au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate. Un alt tanar a murit aseara in Dambovita dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp.

Primul accident a avut loc in localitatea Branistea. Un tanar care gonea cu o motocileta a murit in mainile medicilor d ela spitalul din Titu. El a intrat cu motocicleta intr-un stalp. Ranile suferite au fost incompatibile cu viata. La cateva ore mia tarziu, un alt accident grav s-a produs in loclaitatea Baldana. Soferul care a vrut sa intre pe drumul national 71 nu s-a asigurat corepsunzator. Masina lui a fost lovita in plin de un alt autoturism.Impactul a fost atat de puternic ,incat cele doua masini s-au transformat in mormane de fiare. Una dintr ele s-a rasturnat in sant. In ea erau doua persoane care au fost scoase de pompieri de la descarcerare.Cele patru victime au fost transportate la Spitalul de Urgente din Targoviste.Victimele au ramas internate in spital pentru investigatii amanuntite. Politistii fac acum cercetari. Niciunul dintre cei doi soferi, unul frate de politist, nu a consumat bauturi alcoolice. Din cauza accidentului, traficul rutier pe Drumul National 71 , Bucuresti – Targviste a fost blocat in localitatea Baldana mai bine de doua ore.

 

Mihai Eremia

Eugen Banescu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe